Deco Home Painting of wel muurschilderingen genoemd
Voor Particulieren, Bedrijven, Horeca voor Binnen en Buiten

Muurschilderingen zijn bedoeld als permanente kunst of ter verfraaiing van een wand of bijvoorbeeld met een thema. Woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, badkamer, plafond, hal, toilet, kelder, wijnkelder, tuin, zwembad, scholen en instellingen, café, restaurants, kantines en alle overige bedrijven.

Wij werken met 5 kunstenaars ieder met hun eigen stijl, specialisme en werkwijze. Uiteraard vindt er vooraf een uitgebreide bespreking plaats aangaande de plaats waar de muurschildering wenselijk is, de grootte ervan en de afbeelding of de sfeer van een afbeelding. Het kan zijn dat u al een duidelijk idee heeft van een afbeelding of meerdere afbeeldingen die samen één geheel moeten vormen. Ook kan het zijn dat u slechts een idee of thema in gedachten heeft die u graag door de kunstenaar uitgewerkt wilt zien. In dat geval maakt de kunstenaar enkele schetsen en komt bij u langs om deze te bespreken. Pas als de schetsen zijn goedgekeurd gaat de kunstenaar aan de slag.

De kunstenaars voorzien u van een uitgebreid advies

Vanzelfsprekend gaat iedere kunstenaar in uitvoering en werk uit van uw wensen en voorkeuren. Aan de hand van ontwerp en de oppervlakte van de muur wordt er een offerte uitgebracht.

Wij werken met 5 verschillende kunstenaars

Ieder met hun eigen stijl en specialisme. Kunstenaressen Femke en Natasja zijn voornamelijk gespecialiseerd in het verfraaiien van kinderkamers met de meest uiteenlopende thema’s van prinsessen tot Jungle. Janis is gespecialiseerd in Graffiti en Jacq en Paul maken alles wat wenselijk is.

Diverse mogelijkheden:
  • Het verfraaien van meubels.
  • Naast permanente muurschilderingen kan de kunstenaar ook uw afbeelding op doek weergeven en deze vervolgens op de muur monteren.
  • De schilderingen kunnen op een frame geschilderd worden.
  • Ook kunt u portretten en schilderijen laten maken.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Neemt u gerust contact op!