Woning op/ontruiming – Opleveringen 
Prive- en Bedrijfsontruimingen, Klussenservice, Schoonmaak Verhuizingen, Bezorgservice, Algemeen

Woningontruiming

Wij regelen voor U vakkundig ontruimingen van huur en koopwoningen, appartementen, kamers, schuren, garageboxen. Bijvoorbeeld bij een vertrekkende huurder, een uitzetting, een verhuizing of bij een overlijden. Bij de woningontruiming zorgen we dat alle inboedel en vloerbedekking die in het pand aanwezig is wordt verwijderd en op milieubewuste manier wordt afgevoerd naar een milieustraat of naar kringloopwinkel House of Treasure gaat. Na de woningontruiming dient de oplevering vaak te voldoen aan de wensen van de verhuurder of makelaar. Afhankelijk van deze wensen of de eisen kunnen wij herstelwerk, mutatiewerk en uitgebreide schoonmaak uitvoeren, zodat het in originele staat en schoon opgeleverd kan worden. U kunt ons ook inschakelen voor het ontruimen, opruimen en het in nette staat afleveren van de tuin, ook deze valt vaak onder de oplevering na ontruimingen.

Bezorgservice

Wij bieden u een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het transporteren van uw boedel. Niet alleen bij op/ontruiming en verhuizing maar ook als u aankopen heeft gedaan die u zelf niet kunt vervoeren bieden wij de helpende hand. Bij aankopen kunt u bijvoorbeeld denken aan bankstellen, kasten, bedden, vloerbedekking  witgoed, tuinaccesoires, hekwerken of andere spullen. Na bezorging kunt u ook gebruikmaken van onze klussenservice. Dit houd in dat wij uw meubels in elkaar zetten en witgoed plaatsen en aansluiten.

Verhuizingen

Wij verzorgen de verhuizing van senioren, hulpbehoevenden, en mindervaliden naar bijvoorbeeld een appartement, zorgcentrum of verpleeghuis en bieden alle mogelijkheden voor een zorgeloze verhuizing. Onze verhuisservice bestaat uit meerdere diensten en helpen u dan ook graag met alles wat wenselijk is, zoals het bijvoorbeeld in en uitpakken, inrichten, aansluiten witgoed, stoffering, ophangen wandversiering, enzovoort. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met hulp van familie, vrienden en/of kennissen alles in en uit te pakken, en alleen de verhuizing van de boedel door ons te laten verzorgen. Voor elk soort verhuizing doen wij u een passende aanbieding die aansluit op uw wensen. Vooraf bezoeken wij u persoonlijk voor het maken van een vrijblijvende prijsopgave.

Klussenservice

Wie gaat verhuizen, moet zijn huurwoning of bedrijfspand “in goede staat” achterlaten. Wat dat betekent, verschilt per geval. Het kan zijn dat er zaken hersteld of vervangen moeten worden. Wij voeren alle klein bouwkundige handelingen uit om er voor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand in juiste staat opgeleverd wordt. De werkzaamheden kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het vervangen, slopen of herstellen van keukens, badkamers, toiletten, binnendeuren, hang en sluitwerk, plafonds, vloeren,  elektra, schilderwerk en vervangen van glas. Door vooraf een deadline overeen te komen zorgen wij ervoor dat de woning of bedrijfspand binnen een kort tijdsbestek weer voor verhuur gereed is.

Algemeen

Voor al het hier bovenstaande geldt dat wij de locatie vooraf persoonlijk bezoeken. Aan de hand van de gemaakte afspraken doen wij u een passende, vrijblijvende, aanbieding die aansluit op uw wensen. Als beide partijen akkoord gaan ontvangt u van ons een een schriftelijke overeenkomst aangaande de gemaakte afspraken.

Wij zullen er voor zorgen dat u met het grootste vertrouwen alles aan ons kunt overlaten en wij de opdracht voor u naar volle tevredenheid zullen uitvoeren.

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak:
Tel: 0513-437869 / 06-54-362016