Bij ons staat persoonlijke service voorop!
Geef 2de hands een nieuwe kans!

Wij verwelkomen u graag in onze Kringloopwinkel House of Treasure

House of Treasure’ herbergt een schat aan tweedehands betaalbare inboedel.  Meer dan 600 m2 waar u gezellig kunt rondsnuffelen voor interessante goederen of gewoon voor ontspanning. Meubels, huisraad, decoratie, prullaria, boeken, cd’s, speelgoed, textiel, curiosa, vintage, brocante.

Kringloopwinkel Joure ‘House of Treasure’ is meer dan alleen een kringloopwinkel!

Het is een ontmoetingsplek waar oud en jong, nieuw en antiek elkaar kunnen vinden! Waar naast hetRecyclen van niet herbruikbare goederen wij ook aan Re-Stylen doen, het z.g. oppimpen van meubelen.Interieur Tips! Wij geven U gratis leuke tips voor de inrichting  van Uw huis. Personal Shopping, U bent op zoek naar iets speciaals, wij houden dit voor u in de gaten! Geregeld zullen er workshops worden georganiseerd en wat dacht u van een verjaardagsfeestje met ‘Trash Art’, kunstwerken maken van oude spullen en materialen. U mag bij ons Gratis uw huis, boot of motervoertuig Te Koop zetten. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze Specials en Actiedagen? meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

House of Treasure verzorgd ook Interieur Styling, Re-Styling en Woningfotografie ten behoeve van de verkoop van uw woning. Muurschilderingen decoratieve beschilderingen , Partystyling voor Uw feest of evenement.

Bij ons kunt u goederen inbrengen, wij hebben een ophaalservice en een bezorgservice. Professionele huis op/ontruimingen, schoonmaak en opleveringen als ook een verhuisservice.

Goede doelen

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan een goed doel!

Ons goede doel zoeken wij dicht bij huis omdat wij denken dat daar zeker behoefte aan is, wat wellicht wel eens word vergeten. Hiermee doelen wij op de ouderenzorg en minderbedeelde kinderen in onze eigen omgeving. Kijk voor verdere informatie onder ‘ons goede doel’.

Vacatures

House of Treasure bied mogelijkheden!
Bent u als wat oudere op zoek naar een gezellige sociale omgeving?
Dan kunnen wij u als vrijwilliger een zinvolle tijdbesteding bieden.
Neem gerust kontact op of kom eens langs om kennis te maken!