Woning Fotografie en Verkoopteksten

Goede woningfotografie en heldere pakkende verkoopteksten bepalend voor de verkoop van Uw woning!

Surfend op diverse huizensites oriënteert de koper zich. Particuliere verkopers en makelaars presenteren hier hun woningen. Dit gebeurt door foto’s en een beschrijvende tekst. Vergeet niet! hier krijgen potentiële kopers hun eerste indruk. Naast slechte fotografie zijn de verkoopteksten vaak zo lang dat de potentiële koper door de bomen het bos niet meer ziet. Helaas worden op deze manier sommige woningen zo slecht gepresenteerd dat de koper een regelrechte afknapper krijgt. Een gemiste kans!

Wij garanderen dat U met Feeling Home wel een professionele en goede indruk op de mogelijke koper maakt.

Vooral als er in Uw straat meedere huizen te koop staan is het zaak om er met Uw woning bovenuit te springen. Immers, zo bent U alweer een stap verder, een afspraak maken voor de bezichtiging van Uw woning welicht?

Een goede woningpresentatie is van essentieel belang.

De verkoopstyliste verzorgd binnen- en buitenshuis de styling.
De fotograaf verzorgd op vakkundige wijze de Woningfotografie. Na de Styling wordt er een fotoreportage van Uw gehele woning gemaakt waarbij voor- en achteraanzicht, focuspunten en alle vertrekken van de woning wordt gefotografeerd. Wij leveren U een 20 tal uitermate geschikte foto’s op CD-ROM om te plaatsen op internet en/of brochure. Een tip! maximaal 20 foto’s op internet is ruim voldoende.

Wij schrijven voor U pakkende heldere Verkoopteksten.

Overzichtelijk, volledig en met objectieve informatie.

Woning Fotografie

Uiteraard willen wij Uw woning zo goed en overzichtelijk mogelijk fotograferen. Wij letten hierbij op ruimte, verdeling, lichtinval en de invalshoeken. Een woning komt vaak aan de buitenzijde beter uit met goed weer, regen geeft een grouwe indruk. Wij komen hiervoor graag terug! Ook is het zaak rekening te houden met het jaargetij. Woningen die, helaas al wat langer, te koop staan scoren geen punten als er op de foto nog sneeuw te zien is en het is al voorjaar. Laat een nieuwe reportage maken!

Het is zaak Uw woning zo neutraal mogelijk te fotograferen.

Hier bereikt U de meeste potentiële kopers mee. Daarvoor moeten zoveel mogelijk zaken zoals o.a. een kerstboom of andere thema’s, dieren, kinderspeelgoed en overige zeer persoonlijke zaken van de bewoner: b.v. modeltreintjes etc.. niet in het zicht staan of te zien zijn tijdens de fotografie van Uw woning. Denkt U hier ook aan tijdens de bezichtiging!

Uw Verkoopstyliste kan U hiermee helpen en van dienst zijn.

Neemt u gerust contact met ons op
en laat de verkoop van Uw woning niet aan het toeval over!