Lokale goede doelen

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan een goed doel!

Ons goede doel zoeken wij dicht bij huis, omdat wij denken dat daar zeker behoefte aan is, wat jammer genoeg wel eens vergeten wordt. Onze doelgroep is de ouderenzorg en met name de eenzame ouderen en minderbedeelde kinderen in onze eigen omgeving.

Wij denken aan wat we kunnen doen of organiseren voor eenzame of hulpbehoevende ouderen en aan wat we kunnen doen om kinderen die het niet zo breed hebben een fantastische dag te bezorgen?

Ook u mag naar ons toe suggesties doen! Wij nemen iedere aanmelding serieus!
Mail naar: info@kittyhagen.nl onder vermelding van Goede doel.

Denkt u met ons mee? Laat het ons weten!
Wij gaan samen met u bekijken wat we kunnen doen.

 

Juli 2014

In samenwerking met buro Mix welzijn uit Joure hebben 47 gezinnen die afhankelijk zijn van de voetselbank op uitnodiging van de Kringloopwinkel Joure ´House of Treasure´ genoten van een 2 uur durende voorstelling te Oudehaske, van Variètè Circus Theater Fantâsia met in de pauze een lekker drankje voor het hele gezin. Na afloop waren de reacties geweldig! Heerlijk dat wij iedereen een fantastische dag hebben kunnen bezorgen!

Oktober 2014

Kringloopwinkel Joure ‘House of Treasure’ bied Zorgboerderij ‘Moai Seldsum te Oentsjerk een professioneel verstelbaar kinderbed aan. Zij waren er enorm blij mee! www.moaiseldsum.nl
En wij zijn blij dat het een goede bestemming heeft gekregen!

Jaargang 2014

Al het oude papier wat wij in onze winkel binnen krijgen en verzamelen word 1 x per 2 weken weggebracht en komt ten goede van alle scholen in skarsterlân.